LAN/FILM og STEGT FLÆLSK en kæmpe succes.

Over 340 lokale deltagere havde valgt at bruge fredag d. 4. november på at bakke op omkring Energien, ved at deltage i LAN/filmevent eller fællesspisning med stegt flæsk og persillesovs.

Overskuddet nåede nye højder for de 4 arrangører og nåede helt op på 41.635 kr til fordel for ENERGIEN, hvilket må siges at være rigtig flot. Dertil kommer et beløb på 10.000 kr fra vores lokale købmand som stod for salget af drikkevarer og som gennem den sidste måneds tid har ladet noget af vinsalget gå til ENERGIEN. Tusind tak til købmandsparret Anette og Dennis for deres opbakning.

LAN og FILM arrangementet blev afholdt på skolen omkring samlingssalen, og stemningen var helt i top blandt de mange børn og unge der mødte op med computeren eller ipad under armen. Der blev spillet, spist pizza, drukket slushice og bare hygget igennem hele aftenen og natten.

Til stegt flæsk som blev afholdt i hallen, var der også en kanon god stemning med live musik leveret af Martin en af Klub Skads medarbejdere og en kammerat. Hoppepuden blev også flittig brugt, og Min Købmand havde travlt med at sælge drikkevarer til de mange gæster. Det var forsamlingshuset, der havde leveret maden og oveni også sponsoreret de første 50 kuverter til fordel for energien.

Der har været brugt rigtig mange frivillige timer på, at få sådan et arrangement op at stå. Men sammenholdet mellem de 4 arrangører BIF, MIE, CARINA og JENS har fra starten været fyldt med energi og overskud hele vejen igennem. Dernæst har opbakningen fra frivillige rundt omkring i Skads og Andrup været meget overvældende og har været årsagen til, at udgifterne kunne holdes nede på et meget lavt niveau.

Kæmper stor tak til alle jer der bakkede os op omkring dette store arrangement. Vi er pivstolte over, at vi igen fik lov til sammen med alle jer at skabe et stort fællesskab med god og hyggelig stemning. Samtidig blev der igen sat fokus på ENERGIEN, hvilket tyder på en bred opbakning, som gør arbejdet omkring projektet det hele værd.

BIF, MIE, CARINA og JENS

LAN/FILM og STEGT FLÆLSK en kæmpe succes.

Over 340 lokale deltagere havde valgt at bruge fredag d. 4. november på at bakke op omkring Energien, ved at deltage i LAN/filmevent eller fællesspisning med stegt flæsk og persillesovs.

Overskuddet nåede nye højder for de 4 arrangører og nåede helt op på 41.635 kr til fordel for ENERGIEN, hvilket må siges at være rigtig flot. Dertil kommer et beløb på 10.000 kr fra vores lokale købmand som stod for salget af drikkevarer og som gennem den sidste måneds tid har ladet noget af vinsalget gå til ENERGIEN. Tusind tak til købmandsparret Anette og Dennis for deres opbakning.

LAN og FILM arrangementet blev afholdt på skolen omkring samlingssalen, og stemningen var helt i top blandt de mange børn og unge der mødte op med computeren eller ipad under armen. Der blev spillet, spist pizza, drukket slushice og bare hygget igennem hele aftenen og natten.

Til stegt flæsk som blev afholdt i hallen, var der også en kanon god stemning med live musik leveret af Martin en af Klub Skads medarbejdere og en kammerat. Hoppepuden blev også flittig brugt, og Min Købmand havde travlt med at sælge drikkevarer til de mange gæster. Det var forsamlingshuset, der havde leveret maden og oveni også sponsoreret de første 50 kuverter til fordel for energien.

Der har været brugt rigtig mange frivillige timer på, at få sådan et arrangement op at stå. Men sammenholdet mellem de 4 arrangører BIF, MIE, CARINA og JENS har fra starten været fyldt med energi og overskud hele vejen igennem. Dernæst har opbakningen fra frivillige rundt omkring i Skads og Andrup været meget overvældende og har været årsagen til, at udgifterne kunne holdes nede på et meget lavt niveau.

Kæmper stor tak til alle jer der bakkede os op omkring dette store arrangement. Vi er pivstolte over, at vi igen fik lov til sammen med alle jer at skabe et stort fællesskab med god og hyggelig stemning. Samtidig blev der igen sat fokus på ENERGIEN, hvilket tyder på en bred opbakning, som gør arbejdet omkring projektet det hele værd.

BIF, MIE, CARINA og JENS